Steki z selera

steki z selera

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Selera kroimy na plastry. Marynujemy w zmieszanych ze sobą składnikach i odkładamy na godzinę do lodówki. Pieczemy w 180 stopniach około 15-20 minut.

Podajemy z sezonowymi warzywami i sałatką.

Smacznego!

 

Wartość odżywcza

Energia (kcal) na 100g - 119,7kcal

Białko (g) na 100g - 1,4g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 81,8mg

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.