WARZYWNE SZASZŁYKI

warzywne szaszłyki przepis

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Wszystkie warzywa umyć i pokroić w średniej wielkości cząstki. Ananasa również pokroić. Wedle preferencji smakowych nadziać na patyczki kolejno: paprykę, cebulę, rzodkiewkę, cukinię, pieczarki, ananasa. Całość skropić oliwą, obsypać ulubioną przyprawą i ułożyć na grilla.

Smacznego!

 

Wartość odżywcza

Energia (kcal) na 100g - 54,1kcal

Białko (g) na 100g - 1,4g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 49,1mg

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.