Warzywne Spring Rolls

Warzywne Spring Rolls

Porcje: 1

Lista składników:

    • 30g

      kilka liści sałaty

    • 50g

      marchewka

    • 150g

      Papryka

    • 150g

      świeży ogórek

    • 60g

      czerwona cebulka

    • 150g

      cukinia

    • 20g

      ulubiony sos PKU

Sposób przygotowania:

Warzywa obieramy ze skórki, myjemy i kroimy w cienkie słupki. Liście sałaty myjemy i delikatnie osuszamy na serwetce lub ręczniku papierowym. Słupki warzywne i pokrojoną w piórka cebulkę umieszczamy w środku liścia sałaty. Zawijamy na spring rollsy. Układamy na talerzu i podajemy z ulubionym sosem lub pikantną oliwą z oliwek. 

Smacznego!

Na 100g
  • kcal

    Energia (kcal)
    51.6

  • białko

    Białko (g)
    1.1

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)
    44.9

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.