Bataty z garam masala i jogurtem z mango

bataty z garam masala

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Obrać ziemniaki, marchew, a następnie pokroić je w kostkę. Zagotować wodę i osolić. Wrzucić ziemniaki i marchew na wrzątek i gotować przez 5 minut. Odcedzić warzywa i zalać zimną wodą. W rondelku rozgrzać olej i przesmażyć cebulę. Dodać ziemniaki, marchew i smażyć przez 5 minut. Dodać przyprawy i pomidory. Gotować całość jeszcze 15 minut. Doprawić do smaku.

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)
    244.91

  • białko

    Białko (g)
    2.79

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)
    140.97

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.