Kociołek warzywny

Przepis na kociołek warzywny

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Warzywa obierz i pokrój na takie same, kwadratowe kawałki o szerokości około 3 cm. Wszystkie składniki płynne połącz z ziołami i zalej warzywa. Wymieszaj. Mieszankę włóż do żeliwnego naczynia lub naczynia żaroodpornego i zapiekaj w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 30 - 40 minut.

Smacznego!

 

Wartość odżywcze

Energia (kcal) na 100g - 62,8kcal

Białko (g) na 100g - 1,3g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 52,3mg

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.