Korma warzywna z chlebkiem naan

korma warzywna

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Rozgrzej olej na średnim ogniu. Dodaj cebulę, chili, czosnek, słodkie ziemniaki, cukinię i smaż przez 5 minut. Dodaj ziarna kardamonu, mielony kminek, mieloną kolendrę i mieloną kurkumę. Gotuj przez kolejne 5 minut, aż warzywa będą miękkie. W osobnej misce wymieszaj ProZero, jogurt kokosowy i dodaj do patelni z warzywami. Gotuj na małym ogniu przez 1 minutę. Zdejmij z ognia i podaj.

 

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)
    506.68

  • białko

    Białko (g)
    3.12

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)
    144.85

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.