Szparagi klasyczne

szparagi klasyczne

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Szparagi myjemy i odłupujemy zdrewniałą część. Smażymy na oliwie, odwracając raz na jakiś czas. Najlepiej do tego użyć patelni grillowej. Posypać solą i pieprzem tuż przed zdjęciem z ognia. Skropić sokiem z cytryny i zajadać! 

 

Wartość odżywcza

Energia (kcal) na 100g - 63,1kcal

Białko (g) na 100g - 1,7g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 55,4mg

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.