Warzywne Spring Rolls

Warzywne Spring Rolls

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Warzywa obieramy ze skórki, myjemy i kroimy w cienkie słupki. Liście sałaty myjemy i delikatnie osuszamy na serwetce lub ręczniku papierowym. Słupki warzywne i pokrojoną w piórka cebulkę umieszczamy w środku liścia sałaty. Zawijamy na spring rollsy. Układamy na talerzu i podajemy z ulubionym sosem lub pikantną oliwą z oliwek. 

Smacznego!

 

Wartość odżywcza

Energia (kcal) na 100g - 51,6kcal

Białko (g) na 100g - 1,1g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 44,9mg

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.