Warzywne wrapy

Lista składników:
Sposób przygotowania:
Liście sałaty umyj, a następnie osusz. Umyj ogórek, marchewkę i obie papryki. Wszystkie warzywa pokrój w cienkie słupki. Rozłóż liście sałaty i na sałacie ułóż warzywa pokrojone w słupki. Dodaj natkę pietruszki i szczypiorek. Wymieszaj sok z limonki z oliwą z oliwek oraz pieprzem. Skrop wszystkie warzywa przygotowanym sosem. Sałatę zwiń w rulonik tak, by powstał wrap. By udekorować wrapy, możesz przewiązać je źdźbłem szczypiorku. Jeśli lubisz inne warzywa, bez problemu możesz skomponować inny chrupiący zestaw!
Smacznego!
Wartość odżywcza
Energia (kcal) na 100g - 39,6kcal
Białko (g) na 100g - 1g
Fenyloalanina (mg) na 100g - 39,9mg
W 1 porcji:
-
Energia (kcal)
-
Białko (g)
-
Fenyloalanina (mg)