Węgierskie leczo z boczniakami

leczo z boczniakami

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Paprykę pokroić w duże kawałki. Boczniaki poszarpać na małe paski, cebulę i czosnek posiekać. W garnku rozgrzać olej, dodać cebulę, czosnek, koncentrat i wymieszać. Dodać paprykę i boczniaki, całość przesmażyć. Dodać paprykę ostrą, słodką i wędzoną. Dodać pomidory z puszki i wymieszać. Dusić 20 minut oraz doprawić cukrem, solą i pieprzem.

Smacznego!

 

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)
    558.95

  • białko

    Białko (g)
    5.88

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)
    234.15

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.