Zimowa zupa jarzynowa

Zimowa zupa jarzynowa

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Kalafior dzielimy  na różyczki, marchewkę dzielimy na 3 centymetrowe kawałki, tak samo cukinię. Liście szpinaku myjemy. Zagotowujemy gotowy bulion warzywny i wrzucamy do niego warzywa. Dusimy do zmięknięcia warzyw. Doprawiamy solą i pieprzem.

 

Wartość odżywcza

Energia (kcal) na 100g - 14kcal

Białko (g) na 100g - 1g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 45,5mg

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.