Lemoniada ogórkowa

lemoniada ogórkowa

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Ogórki, imbir, cytrynę i syrop z agawy włożyć do dużej karafki i kilka razy ugnieść drewnianą łyżką. Zalać zimną wodą i dokładnie wymieszać, odstawić do lodówki na pół godziny.

Po tym czasie można lemoniadę przecedzić przez sito albo podać razem z ogórkami. Schłodzoną lemoniadę podawać z kostkami lodu.

Smacznego!

 

Wartość odżywcza

Energia (kcal) na 100g - 2,4kcal

Białko (g) na 100g - 0g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 0mg

* nie uwzględniono wartości odżywczych, ponieważ ciężko ilość składników które mogą przejść do roztworu

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.