Pasta z białej rzodkiewki

pasta z rzodkiewki

Porcje: 1

Lista składników:

Sposób przygotowania:

Warzywa – rzodkiewki i ziemniaka obrać, umyć i ugotować w osolonej wodzie do miękkości. Zajmie to około 20 minut. Cebulkę podsmażyć, dodać do ugotowanych warzyw. Dodać wszystkie przyprawy i zblendować na gładką masę. Udekorować koperkiem i podawać na niskobiałkowym pieczywie.

Smacznego!

 

Wartość odżywcze

Energia (kcal) na 100g - 69,4kcal

Białko (g) na 100g - 1,2g

Fenyloalanina (mg) na 100g - 45,6mg

 

W 1 porcji:
  • kcal

    Energia (kcal)

  • białko

    Białko (g)

  • fenyloalanina

    Fenyloalanina (mg)

Apetycznie?
Podziel się przepisem z innymi!

BądźMY w kontakcie!

jeśli masz pytania lub wątpliwości - napisz do nas.